کد پیگیری خود را وارد نمایید

کد وارد شده معتبر نمی باشد

ورود / ثبت نام
language
013-44508681

بازار مرجان

جزیره کیش،جاده جهان

بازار مرجان پشت سواحل مرجان با وسعت بیش از ۲۰۰ هزار متر مربع در یکی از زیباترین سواحل شرقی جزیره کیش و در نزدیکی هتل‌های شباویز، سیمرغ و کوثر احداث شده و یکی از شیک ترین بازارهای جزیره میباشد. مجتمع تجاری سیاحتی مرجان کیش در زمینی به مساحت ۲۲٬۷۸۲ متر مربع، در یک طبقه احداث و در سال ۱۳۷۰ به بهره برداری رسید. این مجتمع دارای یک بازار، یک پارک ساحلی و واحدهای مسکونی است. بازار مرجان از معماری جذابی بهره می‌برد و دارای یک آکواریوم دیدنی با حجم ۵٬۴۰۰ متر مکعب است که بیش از ۸۰۰ گونه ماهی و آبزیان مختلف را به نمایش گذارده است. تعداد ۳۹ آب‌نما با ارتفاع ۵۰ متر، که با ۴۲۰ پروژکتور رنگارنگ نور آمیزی شده‌اند، این بنا را در شب‌ها دیدنی‌تر و باشکوه می‌سازند. بازار مرجان کیش دارای ۲۶۰ واحد تجاری و اداری است که ۱۳۴ واحد آن فعال در زمینه های پوشاک، کیف و کفش، بهداشتی و آرایشی، لوازم خانگی، لوازم آشپزخانه، مواد غذایی و خرازی است. بازار مرجان کیش از قطب مراکز اقامتی و خرید جزیره کمی دورتر است ولی قیمت مناسب کالاها نزدیکی به سواحل زیبا و سر سبز مرجان از طرفداران زیادی برخوردار است.این بازار همچنین دارای دو رستوران و دو کافه می باشد. ساحل زیبای مرجان کیش در پشت بازار مرجان قرار دارد.. علاقمندان می توانند از فضای سبز زیبای آن نیز دیدن فرمایند.

اطلاعات بیشتر

پارک دلفین

جنوب شرقی جزیره کیش

پارك دلفين يا دلفيناريوم يكي از زيباترين پارك هاي تفريحي منطقه خاورميانه در مساحتي بيش از يك ميليون مترمربع با سرمايه گذاري بخش خصوصي ساخته شده است . تماشاي اين مجموعه زيبا با بيش از هزاران نخل و گونه هاي گياهي متنوع ديگر و نمايش ديدني دلفين ها، شيرهاي دريايي و گرازهاي دريايي براي هر گردشگري جذاب است . اين پارك با اجراي طرح هايي مانند جنگل باران هاي مصنوعي، كوه آتشفشان، دنياي اركيده، باغ پروانه ها و رستوران هاي منحصر به فرد توسعه بيشتري مي يابد.

اطلاعات بیشتر

بازار پردیس 2

جزیره کیش،انتهای خیابان ابن سینا

بازار بين المللي پرديس دو در نوار ساحلي ضلع شرقــــي جزيره كيش قرار دارد. اين بازار كه نوع معماري و مصالح بكار رفته در آن در منطقه بي نظير است در چهار طبقه احداث شده است. موقعيت استثنايي و محيط زيباي داخل بازار موجب حضور اكثر نمايندگيهاي معتبــــــــــر خارجي شده ومورد توجه كليه مسافران ورودي به كيش براي خريد و يا بازديد قرار ميگيرد .بازار پرديس دو با ايجاد فضاهاي سبز مناسب كه با انواع گياهان طبيعي پوشش داده شده و با وجود نخل هاي زيبا و برافراشته محيطي دلنشين و جذاب ايجاد کرده است .

اطلاعات بیشتر

معبد هندوها

بندرعباس،خیابان امام خمینی

متفاوت ترین بنا در بندرعباس، معبد هندوهاست که توجه هر تازه واردی را به خودش جلب می کنه. این محل بین مردم محلی به «بت گور» مشهوره. معبد هندوها سال ۱۳۱۰ و در زمان حکومت محمد حسن خان سعدالملک و توسط هندوهای ساکن بندرعباس ساخته شد. معماری این بنا کاملا به سبک هندی است و از این نظر گنبد معبد هندوها نه تنها شبیه هیچ یک از گنبدهای سواحل خلیج فارس نیست؛ بلکه با تمامی گنبدهای سراسر کشور نیز تفاوت دارد. بر اساس مدارک موجود معماران هلندی ساخت این معبد را بر عهده داشته اند. بنای دوره قاجاریه پرستشگاه هندوها ساکن آنزمان در معبد هندوها - مرکز شهر بندرعباس واقع شده - در حال حاظر به عنوان موزه مورد استفاده می باشد .

اطلاعات بیشتر

قلعه فین

بندر عباس بخش فین

یک قلعه باشکوه، عجیب و اسرارآمیز در جنوب ایران. این ها شاید بهترین صفت هایی باشه که بشه با اون قلعه فین بندرعباس رو معرفی کنی. قلعه ای که در شهر فین بندرعباس و روی تپه بلندی قرار گرفته و خود رو به رخ تمام گردشگران این شهر می کشه. این قلعه و تپه طبیعی آن فضای بزرگی رو در بر می گیره که بیشترین طولش ۲۹۰ متر و بیشترین عرضش ۱۸۰ متره. از وجود برج هایی که در هر یک از گوشه ها قرار گرفته می شه حدس زد نقشه واقعی این قلعه چند ضلعی نامنظمی بوده که بوسیله برج های مدوری محافظت می شده. قدمت قلعه رو از روی سفال های بدست آمده می شه به قرون میانه اسلامی نسبت داد. دقیق تر رو بخواین می شه دوره ایلخانی و تیموری. با این حال، این بنا تا دهه های اخیر هم مورد استفاده خوانین منطقه قرار داشته. در حاشیه قلعه و بر روی دامنه تندش الحاقاتی از سده اخیر با اسکلت فلزی و آجر و سیمان و کاشی دیده می شه که در دوره های بعد به فضای قلعه افزوده شده.

اطلاعات بیشتر

موزه آب

بندرعباس،بخش مرکزی

این موزه در بخش مرکزی شهرستان بندرعباس واقع شده و قدمتش به دوره صفویه می رسه. ایجاد و راه اندازی موزه آب یکی از راه های ارائه و نمایش تلاش و سخت کوشی انسان در حفر چاه های آب وقنات و همچنین حفظ ارزش این میراث کهن و نگهداری وشناساندن ابزار واشیاء مربوط به حفرشه. مجموعه موزه دو برکه گرد و طولی با زیر بنای ۲۱۰ متر مربع به منظور نمایش اشیاء و سالن نمایش تابلو های عکس و همچنین فضا های روباز با مساحت ۱۵۸۰ متر مربع طراحی شده که در آن از المان هایی همچون گاوچاه، آب انبار، پل، سد و چاه های لافت استفاده شده. امروزه موزه آب به سبک زیبایی بازسازی شده و در آن انواع کوزه (جهله)، انواع خمره آب به نام (کروش)، خمره های سنگی (موو) یا یه مشک (مشک تروز) و تصاویری از ظروف آب و گاو چاه، و چاه چرخ گاوی به نمایش گذاشته شده. موزه آب هرمزگان محل مناسبی برای شناخت آثار ابنیه تاریخی در زمینه های مختلف مربوط به آبه.

اطلاعات بیشتر

جزایر ناز

22 کیلومتری شهر قشم

جزایر ناز در 22 کیلومتری شهر قشم قرار دارد و بدلیل شرایط جزر، تنها محلی است که با پای پیاده و یا با خودروی شخصی می توان تا فاصله یک کیلومتری داخل آبهای نیلگون خلیج همیشه فارس را پیمود و از این شرایط ویژه به عنوان یکی از جاذبه های مهم گردشگری قشم، بهره و لذت کافی برد. جزایر ناز با حدود سه هکتار وسعت به دلیل مسطح بودن، با توجه به دیواره های صخره ای پنج تا 10 متری خود و به دلیل نداشتن ساحل شنی، در هنگام جزر آب و به هنگامی که پسروی آب دریا کامل می شود، با ایجاد باریکه ای از خشکی به ساحل قشم متصل می شود. هرچند زمان این اتفاق کوتاه است، اما در همین مدت مسافران با ورود به جزایر ناز می توانند از بلندای آن، تنگه هرمز، جزیره لارک و همه زیباییهای عالم خلقت را از دل پهنه آبی خلیج فارس نظاره و خدا را از بابت همه نعمت هایش ستایش کنند. جزایر ناز به عنوان یک سایت ویژه گردشگری منحصر بفرد به ویژه برای کسانی که برای نخستین بار این پدیده شگفت طبیعی را از نزدیک تماشا می کنند، معروف است. عبور در دریا با پای پیاده و یا با خودرو شخصی به مثابه یک آرزو می ماند که در جزیره قشم هر روز محقق می شود و شماری از دوستداران طبیعت از این فرصت بهره می برند. آرامش و زیبایی جزایر ناز از یک سوو وجود صدفها و مرجانهایی که در طرح ها و رنگ های مختلف و متنوع در اطراف این جزایر دیده می شوند نیز از سوی دیگر بر زیبایی این سایت منحصر بفرد گردشگری در قشم افزوده است. جزیره قشم از نیمه دوم هر سال شاهد ورود انبوه مسافرانی است که از اقصی نقاط ایران و کشورهای خارجی برای دیدن شگفتیهای عالم خلقت به جنوبی ترین نقطه ایران سفر می کنند. جزر آب دریا در جزایر ناز، شرایط ویژه ای برای حرکت با پای پیاده و یا خودرو مهمانانی که با اشتیاق تماشای جاذبه های جزیره قشم به این منطقه سفر کرده اند، فراهم می کند. با بالا آمدن آب دریا و ایجاد شرایط مد، مهمانان جزایر ناز خود را در پهنه ای از آب دریا بدون وجود جاده ای برای خروج از آن گرفتار می بینند که بدون نگرانی از این شرایط تا جزر مجدد آب به تماشای قسمتهای مختلف جزایر ناز و همه زیبایی هایی که در آن است، می نشینند. شماری از مردم نیز از کنار جاده ساحل جنوبی در یک کیلومتری جزایر ناز از ویژگی های زیبای این سایت و گردشگرانی که با خودرو در میان آبهای نیلگون خلیج فارس قرار دارند، عکس و فیلم تهیه می کنند. وجود سایتهای بکر و منحصر بفرد برای غواصی در محدوده جزایر ناز بر اشتیاق دیدار از این منطقه می افزاید. جزیره قشم با هزار و 500 کیلومتر مربع وسعت به عنوان بزرگترین جزیره خلیج فارس در جنوب ایران با داشتن سایت های ویژه گردشگری از جمله جزایر ناز، طولانی ترین غار نمکی جهان، جنگلهای دریایی حرا، دلفین های بازیگوش هنگام، دره ستاره ها، تنگه چاهکوه، سایت تخم گذاری لاک پشت ها، پرندگان زیبای بومی و مهاجر، غارهای خوربس، قلعه پرتغالی ها، چاههای تلا، بادگیرهای زیبای بندرلافت و سواحل منحصر بفرد آن محل مناسبی برای دوستداران و عاشقان طبیعت به شمار می رود.

اطلاعات بیشتر

سد تاریخی گوران

جزیره قشم،روستای گوران

سد گوران مربوط به دوره پهلوی است و در جزیره قشم، روستای گوران واقع شده و این اثر در تاریخ ۲۵ اسفند ۱۳۷۹ با شمارهٔ ثبت ۳۰۵۷ به‌عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است. در ۷۸ کیلومتری قشم، سد تاریخی‌ «گوران» قرار دارد که کارشناسان، پی نخستین این سد را از آنِ دوره هخامنشیان و تاج آن را از آنِ دوره ساسانیان می‌دانند آب شیرین در قشم از ارزش والایی برخوردار است و بدین روست که از دیرباز بهره بهینه از این مایه حیات، الگوی زندگی قشمی‌ها بوده است که نمونه آن را می‌توان در سد تاریخی پی‌پشت که دریچه و حوضچه آن بر جای مانده از روزگار ساسانیان است، به خوبی مشاهده کرد سد تاریخی گوران در روستای گوران واقع شده است گوران در ساحل شمالی جزیره قشم و در 80 کیلومتری شهرستان قشم واقع شده است. این روستا در منتهی الیه غربی جنگل حرا قرار دارد. گوران قشم، روستایی از توابع بخش شهاب شهرستان قشم در استان هرمزگان ایران است. گفته میشه نام گوران از گبران گرفته شده است که گویا محل سکونت زرتشتیان بوده است. درحال حاضر بیش تر قایق ها، لنج های ماهی گیری، موتور لنج های باری و مسافربری مورد استفاده مردم به دست استادكاران و كارگران قشمی ساخته می شوند که پیشه صنعت لنج سازی از نسلی به نسل دیگر منتقل شده است. مركز اولیه ساخت لنج، در جزیره قشم از جمله روستای گوران که در 90 کیلومتری غرب جزیره قشم قرار گرفته، بوده است. که این آبادی ها از مراكز بزرگ تولید و ساخت لنج های سنتی می باشد . قایق ها و لنج های ساخته شده در آب های دریای پاری، بین جزیره ها و بندرهای ایران و شیخ نشین ها و حتی در سفرهای دراز به هند و آفریقا مورد استفاده قرار می گیرد. ب یشتر لنج های ساخته شده در جزیره قشم چه از نظر حجم و چه گونه شناور توسط استادان پس پشتی طراحی می شود. مواد نخستین و اصلی برای ساخت لنج های محلی عبارت اند از:چوب ساج، منتیگ، فینی، جنگلی و تنه درختان محلی مانند كرت، كهور، كنار و تنه درختان غیرمحلی، مانند توت و چنار. غیر از تخته و مواد چوبی وسایل فلزی نیز مانند میخ، پیچ و مهره، در ساخت لنج به كار می روند كه در گذشته توسط آهنگران محلی شناخته می شد و بخشی از نیازها را تامین می كرده اند در حال حاضر میخ های مورد نیاز از اصفهان تهیه می شود. مواد تزیین و تقویت كننده ای كه در ساختن لنج برای استحكام و دوام و زیبایی به كار می برند می توان از پنبه آغشته به روغن كنجد و نارگیل نام برد كه در اصطلاح محلی (كلفات) گویند. استادكاران پس از ساختن لنج ها، فتیله های پنبه ای را با روغن كنجد می آلایند و در درزهای لنج می گذارند و روی آن را قیراندود می كنند تا سوراخ های لنج بسته شود و آب به درون آن رخنه نكند. زمانی که ساخت یک لنج آغاز می شود تا زمان اتمام کار ممکن است بین یک تا دو سال به طول بیانجامد.

اطلاعات بیشتر

بازارهای قشم

قشم

قشم یکی از مهمترین مناطق آزاد کشور می باشد، و بازارهای این شهر به دلیل معافیت گمرگی از قیمت خوب و رونق چشمگیری برخوردار است، در قشم بازارهای قدیمی به سبک سنتی خود و بازارهای جدید به سبک مدرن در حال فعالیت هستند و پذیرای مسافرین و تجار ازتمام نقاط ایران می باشند در زیر لیست از بازارها به همراه توضیحی مختصر اورده شده است: بازار قدیم قشم بازار سنتی قشم از قدیم فعال بوده و امروز همچنان نقش عمده ای در عرضه انواع محصولات دارند و این بازار در مرکز شهر و در نزدیکی اسکله سنگی (شهید ذاکری) قرار دارد. مجتمع های تجاری : در سال های اخیر بازارهای جدیدی بصورت مجتمع نیز به وجود آمده اند از جمله : بازار ستاره بهره برداری: بهمن 1376 دارای 641 فروشگاه در سه طبقه تجاری، شعب بانک های ملی ، سپه ، صادرات، واحد فروش برگ سبز، موزه تاکسی درمی، بازی های کامپیوتری ، سالن بیلیارد، رستوران سنتی، کافه تریا، پیتزا فروشی، آرایشگاه زنانه و مردانه، پله برقی، سیستم تهویه مرکزی، سیستم پیجینگ، نمازخانه، نمایندگی محصولات شوارتسکلف آلمان، آرکانسیل، نیوا، کلیون، آرکون، آیوا، سامسونگ، JVC – LG – SONY – تفال – BYC ، چای احمد، فیلیپس. بازار بزرگ فردوسی دارای سه طبقه ، دوطبقه تجاری مجموعا 450 فروشگاه، طبقه سوم 180 واحد اداری مسکونی، آسانسور، پله برقی، رستوران، سیستم تهویه مرکزی، سیستم صوتی مرکزی، نماز خانه ، سرویسهای بهداشتی بازار پردیس دارای چهار طبقه ، طبقات اول و دوم تجاری 148 فروشگاه ، کافی شاپ ، کافی نت و خدمات کامپیوتری، کلاسهای آموزش زبان و کامپیوتر، نمایندگی انحصاری ایران خودرو، آسانسور شیشه ای، سیستم تهویه مرکزی، بانک تجارت، موسسه مالی بنیاد، نمایندگی محصولات : جین – ماشین – رنگ ویندوز – کن وود – ماتسوشیتا طبقات سوم و چهارم: 90 واحد مسکونی بازار خلیج فارس دارای چهارطبقه- اول و دوم تجاری شامل 80فروشگاه، طبقه سوم دارای 30واحد اداری مسکونی، طبقه چهارم رستوران خلیج فارس، چهار آسانسور، سیستم تهویه مرکزی، نمایندگی محصولات JVC ، کن وود ، فارلین ، TDK ، نوکیا، وست پوینت ، کارول، لومینارک، آرکوپل -بازار مرجان فاز اول: طبقه زیرزمین سوپرمارکت و محل فروش ، طبقه همکف و اول اداری دارای 60 فروشگاه، طبقه دوم مسکونی دارای 8 واحد آپارتمان. فاز دوم: زیرزمین سوپر مارکت متصل به زیرزمین، فاز اول، همکف تجاری اداری 50 فروشگاه، چهار طبقه روی همکف هتل آپارتمان هر طبقه 18 واحد جمعا 72 واحد -مجتمع اداری و تجاری نخل زرین فاز اول: این مجموعه مشتمل بر 72 واحد تجاری و اداری و زیربنای حدود 6000 متر مربع، فاز دوم: دارای زیربنای 68000 متر مربع مشتمل بر فضای تفریحی، خدماتی، اقامتی، تجاری از این بخش بلوک های B ،A و C هر یک به مساحت تقریبی 5000 مترمربع در بخش های A و B فاز دوم تعداد 45 باب مغازه و 45 باب واحد اداری موجود می باشد که تعداد 31 باب سوئیت با اعمال تغییرات لازم به هتل سوئیت های مجهز تبدیل شده است. همچنین بخشی از این مجتمع نقش یک مجتمع دانشگاهی را بر عهده دارد. سایت نخل زرین، جنب دانشگاه شیراز، شعبه بین الملل و در جوار سایر مراکز آموزش عالی قشم بازار سیمرغ دارای چهار طبقه ، زیرزمین 24 باب انبار، طبقات همکف و اول 71 فروشگاه ، طبقه دوم رستوران، کافی شاپ، سالن بیلیارد، سیستم تهویه مرکزی، سیستم پیجینگ و آنتن مرکزی. سایر مجتمع ها : بازار راه ابریشم دارای دو فاز- 90 فروشگاه در دو طبقه ، اتصال ساختمان فاز اول و دوم به وسیله پل هوایی شیشه ای ، آسانسور ، پله برقی ، آنتن مرکزی ، سیستم تهویه مطبوع ، سیستم سانترال مرکزی درب های برقی ، پارکینگ ، فضای سبز اطراف مجتمع اداری مسکونی خورشید در دو طبقه تجاری زیر زمین و همکف فعال است. طبقه اول دارای کاربری اداری و طبقه دوم و سوم به صورت مسکونی است. مجتمع تجاری پاسارگاد یازارچه امام قلی خان تقریبا محل استقرار واحد های اداری است و فعالیت بازرگانی زیادی ندارد. سیتی سنترقشم

اطلاعات بیشتر

ساحل بکر ابوموسی

کوخرد سواحل کناره های آب

جزایر خلیج فارس تقریبا از یک نوع طبیعت برخوردارن اما برخی از جزایر استثنا هستن. مانند قشم که به سرزمین اصلی نزدیکه اما جزایری مانند ابوموسی ساحل بکری دارن و برای کسانی مناسبن که می‌خوان در ساحلی آرام و تمیز مدتی رو در آرامش سپری کنن. ساحل سفید رنگ و آبی و پرنده‌های مهاجر جزیره شاید به گفته کسانی که به دنبال آرامشن جای مناسبی باشد اما افسون جزیره تنها سکوت و آرامشش نیست بلکه گونه‌هایی از حیات وحش هم جزو جاذبه‌های این جزیره محسوب می‌شه. سواحل ماسه‌ای این جزیره محل تخم‌گذاری لاک پشتان دریاییه. در بخش دیگری از جزیره هم صخره‌ای وجود داره که پرستوهای دریایی پشت تیره و گونه سفید بر روی آن تخم‌گذاری می‌کنن. در تنب بزرگ خارپشت بیابانی وجود داره و در تنب کوچک گزارش‌هایی از تخم‌گذاری پرنده نوک سرخ دریایی در حدود ۸۰ سال رسیده. شفافیت آب خلیج فارس در ساحل ابوموسی هم به حدیه که ماهی‌های آکواریومی و مرجان‌های اون هم از کنار ساحل و موج شکن‌ها به طور واضح دیده می‌شن و این خود جاذبه دیگر جزیره به شمار میاد. تازه پستاندارانی از جمله خرگوش، خدنگ بزرگ و پرنده‌های مهاجر زیادی داره. اگر شرایط برای تبدیل جزیره ابوموسی به منطقه نمونه گردشگری کشور مناسب باشه، می‌شه با جذب سرمایه‌گذاران و گردشگران، جاذبه‌های گردشگری زیادی رو در جزیره خلیج فارس ایجاد کرد و همچنان که اکنون برخی از اهالی جزیره برای ماهیگیری، غواصی و شنا به کنار ساحل می‌رن از این ظرفیت برای استفاده همه گردشگران ایرانی و خارجی بهره برد.

اطلاعات بیشتر

جزیره لاوان

اندکی بالاتر و غرب تر از جزیره ابوموسی

این جزیره از شمال شرقی به بندر مقام، از شرق به جزیره شتور و از جنوب به حوزه‌ های نفتی رسالت، رشادت و سلمان محدود می‌شود. وسعت این جزیره 76 کیلومتر مربع است و پس از قشم و کیش بزرگ ‌ترین جزیره ایران در آب ‌های خلیج فارس است. فاصله این جزیره تا بندر لنگه 91 و تا بندرعباس حدود 198 مایل دریایی است. جزیره لاوان دور ترین جزیره نسبت به مرکز استان هرمزگان است. آب و هوای آن گرم و مرطوب و دمای آن در تابستان به حدود پنجاه درجه سانتی ‌گراد میرسد و رطوبت هوای آن نیز بسیار زیاد است. ذخایر نفتی آب ‌های نزدیک جزیره لاوان بسیار قابل توجه است. در حال حاضر صنایع جزیره منحصر به تأسیسات نفتی است که با نام «مجتمع پالایشی لاوان» فعالیت دارد. یکی ازشگفتی‌های این جزیره وجود کندو های عسل در کنار تأسیسات نفتی و مخازن آنها است که عسل آنها به رنگ سبز تیره است و بوی نفت می‌دهد، اما طعم آن مشابه عسل‌های معمولی است. اهالی جزیره در فصل معینی از سال به صید مروارید می‌پردازند و تنها کالای صادراتی جزیره، مروارید آن است. این جزیره یک بندرگاه مناسب برای صدور فرآورده‌ های نفتی و یک اسکله فلزی جهت حمل و نقل دریایی دارد.

اطلاعات بیشتر

جزیره هندورابی

در فاصله 133 کیلومتری بندرلنگه و در حد فاصل بین دو جزیره کیش و لاوان

جزیره هندورابی با 8 / 22 کیلومتر مربع مساحت، در فاصله 325 کیلومتری بندر عباس و 133 کیلومتری بندرلنگه و در حد فاصل بین دو جزیره کیش و لاوان قرار گرفته است. این جزیره سرزمینی هموار و تقریباً بدون عارضه طبیعی است. بلندترین نقطه آن بیست و نه متر و بزرگ‌ترین قطر آن هفت و نیم کیلومتر است. این جزیره از یک رشته ارتفاعات کوتاه پوشیده است و کرانه‌های آن با شیب ملایمی به دریا منتهی می‌شوند. مجاورت با دریا، اغلب موجب بالا رفتن میزان باران و رطوبت می‌شود. با این حال در تمام کرانه‌های خلیج فارس، همجواری با دریا، تأثیر چندانی بر میزان بارش این نواحی ندارد. فعالیت اقتصادی اکثر اهالی در جزیره هندورابی، صید و غواصی است. فعالیت ‌های صنعتی یا بهره‌ برداری از معادن و منابع زیرزمینی و حتی صنایع دستی در هندورابی وجود ندارد. محیط زیست جزیره به دلیل بسته بودن آن محدود است و موجوداتی از قبیل انواع پرندگان کوچک، پرندگان مهاجری نظیر باز و شاهین و انواع کمی از خزندگان و موش صحرایی در آنجا یافت می‌شود. منابع تأمین آب جزیره بسیار محدود و کم است و آب مصرفی آن از طریق چاه یا آب انبار تأمین می‌شود. این جزیره از نظر سیاحت و ایرانگردی از زیر مجموعه‌های کیش است که با توجه به امکانات و استعداد طبیعی جزیره از نظر آب، خاک، هوا و شرایط خاص تجاری جزیره کیش و هم‌چنین برخورداری از زیبایی‌های طبیعی، قادر است بخشی از نیازهای سیاحتی و گردشگری ایرانگردان را تأمین کند. جزیره شتور

اطلاعات بیشتر

چشمه های آبگرم حاجی آباد

30 دکیلومتری شرق حاجی آباد

این چشمه در مسیر جاده بندرعباس ـ حاجی آباد در ۳۰ کیلومتری شرق حاجی آباد در دامنه کوه قرار دارد. آب آن از شکاف سنگ های آهکی مارنی خارج می شود و در ردیف آب های گوگردی معدنی است.

اطلاعات بیشتر

سواحل میناب

20 کیلومتری شهر میناب

در فاصله 20 کیلومتری از مرکز شهر میناب سواحل زیبا با چشم اندازهای بکر و درختان حرا وجود دارند که واقعا بی نظیر و دارای زیبایی خاصی هستند. جنگلهای حرا نوع خاصی از پوشش گیاهی است ،این درختان از آب شور استفاده می کنند. این درختان در فصل بهار گل می دهند و در این فصل در لابلای این درختان می توانید از عسل های طبیعی نیز بهره بگیرید، البته اگر جرات نزدیک شدن به زنبوران عسل داشته باشید. جنگلهای حرا همیشه پذیرای جمع زیادی از گردشگران است ،که هم برای تحقیقات علمی و هم برای تفریح به این منطقه وارد می شوند. سواحل میناب نیز دارای چشم انداز های طبیعی و پرندگانی زیباست. ساحل کوهستک یکی از ساحل های زیبا و دارای امکانات اقامتی و استراحتی برای مسافران است که همه ساله جمع کثیری از گردشگران به این مکان جهت لذت بردن از اوقات خود در هوای بهاری در کنار آبهای خلیج فارس و دریای عمان به سمت خود جذب می کند.

اطلاعات بیشتر

قلعه لشتان

6 کیلومتری شرق بندر لنگه

این قلعه در6 کیلومتری شرقی بندر لنگه قرار گرفته و تاریخ بنای آن سال 904 ‏هجری قمری است. با توجه به تاریخ مذکور، گروهی معتقدند که ساخت این بنا به زمان سلطه و قدرت پرتغالی ها بر خلیج فارس مربوط است. جمعی نیزعقیده دارند، این قلعه در عهد هخامنشی احداث شده وبیش از2000 سال قدمت دارد. در حال حاضر، به جز حصار بند و آثار مخروبه دیوارها، اثردیگری از ساختمان قلعه باقی نمانده است. در داخل قلعه لشتان، چندین قبرستان، دهها برکه آب و انبار آذوقه و آثار فراوان دیگری به جای مانده است. دخمه های سنگی، شبیه به غارهای انسانهای غارنشین در ارتفاعات مجاور آن وجود دارد که شباهت زیادی به دخمه های غار چهل خانه ودخمه های فوقانی ارتفاعات شمالی بندر طاهری (سیر اف) دارد.

اطلاعات بیشتر