کد پیگیری خود را وارد نمایید

کد وارد شده معتبر نمی باشد

ورود / ثبت نام
language
013-44508681

امام زاده حکیمه خاتون

شهرکرد،خیابان ولی عصر

امامزادگان حلیمه و حکیمه خاتون مربوط به دوره قاجاره و در شهرکرد، خیابان ولی عصر جنوبی واقع شده و این اثر در تاریخ ۲۷ بهمن ۱۳۷۸ با شمارهٔ ثبت ۲۵۸۹ به عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده.

اطلاعات بیشتر

منطقه بازفت

شهرکرد،شهرستان کوهرنگ،منطقه بازفت

یه طبیعت فوق العاده زیبا که هرچقدر از زیباییش بگیم کمه. بازفت مناطق بکر و طبیعی فراوان از قبیل جنگالهای بلوط، رودخانه، مناطق تاریخی و... داره که بسیار دیدنه.

اطلاعات بیشتر

پیر غار

شهرکرد،جنوب روستای ده چشمه،6 کیلومتری فارسان

مجموعه عوامل گردشگاه از جمله کتیبه‌های ارزشمند تاریخی، چشمهٔ پر آب، سایه سار درختان، آبشار زیبا و بلند، کوه‌های اطراف و غار موجود در محل، روزانه پذیرای صدها گردشگره. از دستش ندین.

اطلاعات بیشتر

آبشار زرد لیمه ( بوینه )

شهرکرد،جنوب منطقه اردل،کنار رودخانه بازفت

یه آبشار بسیار بکر و زیباست که در بین کوه‌های سر به فلک کشیده زاگرس و در مسیر کوچ عشایر واقع شده. مراتع سرسبز و آثار باستانی مثل پل خدا آفرین، ایل راه باستانی، سنگ حجاری شده ۶۰۰۰ ساله که حدود ۷۳ پله از آن باقی مانده، اونجا رو به یکی از زیباترین مناطق گردشگری ناشناخته ایران تبدیل کرده.

اطلاعات بیشتر

سقاخانه ارباب میرزا

شهرکرد ، خیابان ۱۲ محرم جنوبی ، کوچه یاس (ابو محمد سابق)

سقاخانه ارباب میرزا شهركرد ایجاد سقاخانه درزمان دوره اسلامی بخصوص بعد از واقعه کربلا درسال 61هجری قمری مرسوم بوده وافراد نیکوکار وخیر اندیش به خاطر عشق وعلاقه نسبت به خاندان اهل بیت وبه خصوص واقعه کربلا ولقب سقایی ابوالفضل العباس سردار کربلا ، شیعیان اقدام به ساختن سقاخانه می نمودند .بخصوص در استان چهار محال وبختیاری درشهرکرد چند سقاخانه بود ازجمله سقاخانه درویشهای بازار مسجداتابکان که قبلا بوده ودرحال حاضر سقاخانه ارباب میرزا ریاحی است که با همان تزئینات کاشی رنگی که قدمت تاریخی دارد وهنوز سرپا است ومحل آن درکوچه ابومحمدسابق است .نمای بیرونی سقاخانه به صورت یک ساختمان چهار ضلعی در شهرکرد قراردارد که دراواخر دوره قاجاریه بوسیله ارباب میرزاریاحی از خاندان ریاحی دهکردی بناشده وسردر این بنا باکاشیهای رنگی اشعار محتشم کاشانی دررابطه با واقعه کربلا نوشته شده ودرگذشته از چاه مخصوص آب می شد ودرفصول سال مورد استفاده مردم قرار می گرفت. ومردم هم بایاد سقای کربلا یعنی ابوالفضل العباس به نیت شفا از این سقاخانه آب می نوشیدند . این سقاخانه در خیابان 12 محرم شهركرد قرار دارد و در سال 1330 ه.ق ساخته شده است.پلان ساختمان از بیرون مربع و از داخل چند ضلعی است. این بنا دارای گنبد دو پوش آجری است .نمای بیرونی با كاشی های هفت رنگ و كتیبه ای با مضامین مرثیه محتشم كاشانی و داخل ان با نقاشی و آیینه كاری تزیین شده است.

اطلاعات بیشتر

قلعه سورک

40 کیلومتری جنوب شرقی شهرکرد

قلعه سورك را نصیرخان ملقب به سردار جنگ حدود 90 سال پیش يعني در اواخر دوره قاجار با معماری جالب و درونگرا بنا كرده است. این قلعه در 40 کیلومتری جنوب شرقی شهرکرد و در روستای سورک از توابع بخش کیار قرار دارد. بنای قلعه شامل ساختمان اصلی با دو طبقه زیرزمین و همکف، ابنیه جانبی شمال وجنوب آن، ورودی و هشتی در جبهه جنوب‌غربي و حمام کوچک در جبهه شمال‌شرقي است و مصالح آن از خشت و نمای آن از آجر است این اثر در تاریخ ۲۲ تیر ۱۳۷۶با شماره ثبت ۱۸۹۸ در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسیده است. حوض حجاري شده ترنج شكل، ستون‌هاي حجاري‌شده، درب‌هاي چوبي و گچبري‌هايي با نقوش گياهي تزئينات اين بنا را تشكيل مي‌دهند.

اطلاعات بیشتر

آبشار پیر غار

شهرستان فارسان،روستای ده چشمه

آبشار پیرغار در مجموعه گردشگری پیرغار روستای ده ‌چشمه شهرستان فارسان قرار دارد. این آبشار از بالای کوه پیرغار به پایین سرازیر شده و یکی از زیباترین مکان‌های طبیعی استان چهارمحال و بختیاری می‌باشد. در فصل زمستان سرمای بسیار زیادی این منطقه را فرامی‌گیرد و موجب یخ‌زدگی آبشار می‌شود، اما با این وجود به دلیل برخورداری این منطقه از جاذبه‌های طبیعی و تاریخی، مورد بازدید علاقمندان بسیاری می‌باشد. در مجاورت این آبشار کتیبه‌هایی دیده می‌شوند که جزو بی‌نظیرترین آثار مکتوب از حمله بختیاری‌ها به تهران در زمان مشروطه می‌باشند. این سنگ‌نوشته‌ها به شرح فعالیت‌های مجاهدین چهارمحال و بختیاری برای مبارزه با استبداد محمدعلی شاه قاجار پرداخته است. کتیبه‌ها به فرمان حاج خسروخان سردار ظفر بختیاری، حاج علی قلی خان سردار اسعد دوم بختیاری و جعفرقلی خان سردار اسعد سوم بختیاری ایجاد شده‌اند. آبی که از آبشار پیرغار جاری می‌شود، از کنار روستای ده چشمه گذشته و کشتزارهای بسیاری را سیراب می‌نماید. این آبشار در سال‌های پربارش بیش از دو ماه (از اواسط اسفند تا اواخر اردیبهشت) آبدهی دارد

اطلاعات بیشتر

موزه مردم شناسی بروجن

میدان مرکزی شهر بروجن و در منزل حفیظی‌ها

موزه مردم‌شناسی بروجن معروف به موزه استاد بهرامی، یکی از جاذبه‌های گردشگری استان چهارمحال و بختیاری است و شامل مجموعه‌ای از مجسمه‌های سیمانی می‌باشد که در آن فرهنگ قدیم و آداب و رسوم زندگانی مردم استان در زمینه‌های کشاورزی، دامداری، نحوه تأمین معاش، چگونگی خرید و فروش و داد و ستد، صنایع دستی همچون قالیبافی، چرخ ریسی، گیوه‌دوزی، نمدمالی، کلاه‌دوزی، نحوه فراگیری و آموزش کودکان در مکتب‌خانه‌ها به نمایش گذاشته شده است. همچنین در این موزه تندیس‌هایی از مشاهیر ایران چون سعدی، فردوسی، پروین اعتصامی و … در معرض دید بازدیدکنندگان قرار دارد. در این موزه ظروف سنگی، مسی و چوبی، ابزارهای کشاورزی، کتاب‌ها و نسخه‌های خطی و قدیمی، سماور و قوری‌های قدیمی، انواع کفش و پوشاک محلی و سنتی و صدها اثر تاریخی و مجسمه‌های سنگی به نمایش گذاشته شده است. در این موزه مشاغل سنتی چون نانوایی، قصابی، ریسندگی و رنگرزی با مجسمه‌های سنگی نشان داده شده‌اند.

اطلاعات بیشتر

چشمه سیاسرد

5 كیلومتری شهر بروجن

چشمه سیاسرد در 5 كیلومتری شهر بروجن قرار گرفته است. هوای خنك و مطبوع و درختان زیبا و كهنسال اطراف این چشمه مكانی بسیار زیبا برای تفرج و استراحت ساكنین شهر بروجن و سایر گردشگران به وجود آورده است؛ به طوری كه همه روزه و به ویژه در روزهای تعطیل، این مكان شاهد گشت و گذار تعداد زیادی از مسافران و گردشگران می باشد. فضاسازی های مناسب و سهل الوصول بودن، میل به بازدید از این گردشگاه را دوچندان كرده است.

اطلاعات بیشتر

پارک جنگلی پروز

50 کیلومتری شهرستان لردگان

گردشگاه زیبای پروز با طبیعت بهشت‌گونه خود و قرارگیری در امتداد دره‌ای سرسبز، سالانه میزبان هزاران گردشگر از داخل و خارج استان می‌باشد. محیط دنج و خلوت، سایه درختان بلند و قد برافراشته، چشمه‌های زلال، شالیزارهای سرسبز و درختان جنگلی پیرامون آن، از ویژگی‌های جالب توجه این گردشگاه به شمار می‌روند. جاده آسفالته، فضای سبز، سکوی نشیمن، سرویس بهداشتی، پارکینگ و دسترسی به واحدهای اقامتی لردگان، مهم‌ترین زیرساخت‌های این منطقه زیبا و دلنشین است.

اطلاعات بیشتر